Tips

Bij roulette is het van belang dat je op het goede moment meer geld in gaat zetten. Je voelt dat vaak zelf goed aan. Maar waar moet je nog meer aan denken als je roulette gaat spelen? Er zijn een paar tips waar je aan kunt denken. Deze worden op deze pagina weergegeven en daar kun je dan mee gaan oefenen. Het kan zijn dat er de gouden tip voor jou tussen zit waardoor je ineens veel geld gaat verdienen. Nu maar hopen dat deze bovenaan staat zodat je vandaag al geld gaat winnen met roulette. Je hebt hierbij wel wat geluk nodig, maar op zich moet dat geen probleem zijn als je een hele avond gaat spelen. Je krijgt vanzelf de smaak te pakken en dan ga je de voordelen inzien die je hebt met roulette. Er zijn dagelijks veel mensen die het spel spelen, dus waarom zou jij er niet eens mee beginnen?

Roulette spelen

Ben jij een roulette fan? Dan ken je de regels al, maar het belangrijkste is dat je nog een paar tips krijgt voordat je echt voor geld gaat spelen. Daarom kun je deze pagina maar beter even goed doornemen en dan voor geld gaan spelen:

  • Kijk voordat je roulette gaat spelen welke variant van roulette het is, met een nul of met twee nullen in het spel en bereken dan je winstkansen.
  • Bedenk welke strategie je in gaat zetten.
  • Oefen de verschillende strategieën. De strategie die het meeste wordt gebruikt is de martingale strategie. Je kunt dan bijvoorbeeld inzetten op rood of zwart of even en oneven. Je hebt een inzet gekozen, als je verliest verdubbel je bij de volgende ronde die inzet. Als je dan wint dan heb je geen verlies want dan heb je je inzet uit ronde een en twee weer teruggewonnen. Als je de tweede ronde ook verliest dan verdubbel je de inzet weer net zolang tot je gewonnen hebt. Op deze manier verdien je met een keer winst de hele inzet van de voorgaande verloren inzetten weer terug. Als je verliest kies je weer een nieuwe inzet en op deze manier kun je door blijven gaan met spelen. Het zou kunnen zijn dat je een groot aantal keer verliest en dan heb je een flinke inzet, maar als je dan wint, dan heb je alles weer terug gewonnen.
  • Speel verantwoordelijk, zorg dat je niet in een keer alles in gaat zetten.
  • Stort alleen het geld dat je echt kunt missen.

Je moet er eigenlijk vanuit gaan dat het geld dat je gaat storten echt weg is. Dit geld kun je niet zomaar terug op de rekening zetten en hier bijvoorbeeld boodschappen van gaan doen. Je kunt bij roulette namelijk winnen en verliezen, de kans voor beide is 50%. Je weet pas de laatste seconde wat het gaat doen. Reken daarom even goed uit welk bedrag je echt kunt missen zodat je van dat geld kunt spelen.

Strategie en roulette 
Bij roulette spelen veel mensen via een strategie. De martingale strategie wordt vaak gekozen, maar je kunt ook en eigen strategie hebben. Er zijn vele strategieën die als goed staan beschreven, maar je kunt ze maar beter oefenen om te zien welke strategie echt voor winst kan zorgen en welke strategie ook echt een kans heeft van slagen. Er zijn ook strategieën die je niet snel in gaat zetten omdat het risico te groot is. Daarom kun je bij roulette maar beter eerst goed oefenen (met fictief geld) zodat je de mogelijkheden onder de knie hebt en dan een keuze kunt maken of je met of zonder strategie gaat spelen.